Otváracie hodiny: Pondelok až Sobota od 16:00 do 20:00 hod

Chotěboř Premium 12° 0,5l

Kód: 299
Neohodnotené
Značka: Chotěboř
€1,05 / ks
Skladom

Cena piva: 1,05 € + 0,13 Vratný obal – Celkom 1,18 €
- Pre viac informácii KLIKNITE TU!
- Ak chcete KÚPIŤ FĽAŠU!

Chotěboř Premium 12° 0,5l - je výborný ležiak z pivovaru Chotěboř, obdarený príjemnou vôňou, vyrovnanou chuťou chmelu a sladu s krátkým osviežujúcim horkastým dozvukom. Je varený podľa starej českej tradície, má zlatistú farbu a hustú penu. Je určený pre ozajstných labužníkov a fanúšikov tradičnej českej "dvanáctky" k priateľskému posedeniu.

Detailné informácie

Podrobný popis

Chotěboř Premium 12° 0,5l - je výborný ležiak z pivovaru Chotěboř, obdarený príjemnou vôňou, vyrovnanou chuťou chmelu a sladu s krátkým osviežujúcim horkastým dozvukom. Je varený podľa starej českej tradície, má zlatistú farbu a hustú penu. Je určený pre ozajstných labužníkov a fanúšikov tradičnej českej "dvanáctky" k priateľskému posedeniu.

Obsah alkoholu: 4,9 %
Stupňovitosť: 12°


V prípade akýchkoľvek dodatočných otázok nás neváhajte kontaktovať.

Dodatočné parametre

Kategória: Fľaškové pivo - 12°
Krajina pôvodu: Česká Republika
Výrobca: Chotěboř
Pivný štýl: Ležiak
Druh piva: Priemyselné
Obsah alkoholu: 4 - 5 %
Stupňovitosť: 12°
Farba: Svetlé
Balenie: Vratná fľaša, sklo – 0,5l (0,13€)

Chotěboř logo

Pivovar Chotěboř je prvým novo postaveným priemyslovým pivovarom v novodobej pivovarské histórii. Vyrástol na kraji mesta a v roku 2009 zahájil výrobu. Bolo to po 33 rokoch od posledného pivovaru uvedeného do prevádzky v minulom storočí vo vtedajšom Československu.

Architektonicky strohá, ale výrazná a neprehliadnuteľná budova pivovaru sa stala priečelím Chotěborskej priemyselnej zóny. Presklená budova umožňuje nahliadnuť do samého srdca pivovaru, ktorým je nerezová varna. Pivovar vytvára priestor pre dokonalé skĺbenie modernej techniky a tradičnej technológie v rukách skúseného sládka Oldřicha Záruby.

Pôvodná kapacita pivovaru bola 10.000 hektolitrov piva za rok, ale po dvoch rokoch výroby bol pivovar tzv. vypredaný a preto nastala 1. etapa rozšírenia pivovaru na 15.000 hektolitrov a po ďalších dvoch rokoch na konečnú kapacitu 25.000 hl piva ročne. Na tuzemský trh je pivo dodávané predovšetkým vo forme filtrovaného nepasterizovaného piva a tiež ako "kvasnicové pivo" (nefilrované, priamo z ležiackych tankov). Pivo sa produkuje v KEG sudoch pre reštaurácie, výčapy a bary a ďalej vo fľašiach pre maloobchodný trh.

451